zondag 17 januari 2016



Zaterdag 16 Jan, de vertrekdag!

Vandaag is het dan zover heerlijk lekker 3 weken er tussenuit.


De wekker loopt om 6.15 uur af, we hebben een gewone nacht gehad ook weleens lekker niet heel vroeg op te moeten, hoewel dat voor een vakantie natuurlijk niet erg is.
Ik ben al wakker om 5.50 uur en ga toch maar uit bed.
We maken ons klaar,drinken bak koffie en doen de laatste dingen die gedaan moeten worden.

Om 7.40 uur zitten we in de auto richting Aalsmeer naar Parkfly om daar de auto te parkeren.We komen aan en ze staan ons al op te wachten, en dus kunnen we gelijk in het busje stappen om naar Schiphol gebracht te worden.

 We gaan naar balie 26 van United Airlines, heeft u zelf de koffer ingepakt? Ja, niemand anders in de buurt geweest van uw koffer, nee,al uw elektronische app zijn van u, ja.
Oke dan kunnen we de koffers afgeven we hebben nog geen 5 min hoeven te wachten, ging allemaal erg vlot.Zo ook bij de poortjes, hmm ja wel weer alles uit, maar goed dat hoort er eenmaal bij.

We boarden op tijd,vliegtuig naar Washington was ook niet helemaal vol.


Oke we gingen een half uurtje later weg dan de bedoeling was, maar mag de pret niet drukken.Er was iets met een baan pff weet ik ut,we waren nr 4 in de rij om te stijgen.

Een lekkere rustige reis,wat gelezen maar de oogjes werden snel zwaar zodat ik behoorlijk heb liggen dutten.
Als eerst kregen we een snack toostjes met een smeerkaas erg lekker moet ik zeggen.En 30 min later kwam de lunch ,ook niet verkeerd, ik had kip met rijst en er was nog een bakkie met tsja geen idee wat het was, niet lekker dus heb ik laten staan.Als toetje kregen we een bekertje ijs, nou dat ging er goed in.

Lekker op tijd in Washington (Dulles).
We moesten wel de koffer ophalen en weer op een band zetten naar MCO Orlando, ook dat ging allemaal even vlot.
Naar de Starbucks voor koffie, en zo was het al weer rap tijd om te boarden voor de volgende trip naar Orlando.
Om 20.00 uur in Orlando, ook hier alles erg vlot.
Dan naar Alamo om de auto te halen, hier was geen rij en dus ook zo weer weg.

Hier de auto die we kregen.We mochten er zelf een uitzoeken, er stond niet veel meer dus deze is het geworden.








Hup spullen erin gegooid tom tom ingesteld en naar het kantoor in Davenport om de papieren en code te halen van Townhome.

Hier had ik een zwaar hoofd in hoe het zou gaan, maar uiteindelijk ging het prima, de spullen lagen klaar in het kantoortje,even papieren invullen en we konden dan eindelijk naar ons onderkomen voor de 3 weken.

En daar zijn we dan, alles werkte en klopte gelukkig pff hihihhi.
Toen was het even zoeken naar het  huisnummer.
Parkeren de auto en het eerste wat we deden naar binnen lopen om te zien hoe het was, inmiddels al donker,dus ja wat zie je niet veel.Maar op het eerst oog prima niks mis mee.
We hebben onze spullen naar binnen gebracht, weer terug in de auto om naar de Walmart te gaan voor de eerste boodschappen.

Dat eenmaal in huis, naar boven we waren helemaal brak.En dus snel ons bedje in,het regende dat het goot, maar wie kon ons iets maken, slapen willen we slapen!!!


En of we geslapen hebben????? 

Dat horen jullie morgen wel!

4 opmerkingen: